Le taureau de Picasso -rouge- (2001)

Tekeningen

Tekeningen zijn het uitgangspunt van mijn werk. De dingen die om mij heen gebeuren, grijpen mijn aandacht en die leg ik eerst in een tekening vast. Daarna kan er een volgende stap komen. Dit kan een schilderij zijn of een ruimtelijk werk, maar ook een korte video. Als voorbeeld noem ik hier de tekeningen van het ginkgoblad en de schilderijen en het ruimtelijk werk. Deze tekeningen zijn te zien in de rubriek Tekeningen voor 2004

Na deze periode begon ik mij te bezinnen op wat beelden voor mij betekenen, ik wilde weten wanneer thema's en motieven weer terugkomen. Dit is een lange fase geweest die ik uitgebreid gedocumenteerd heb in mijn Tekenlog.

Op dit moment werk ik gerichter. Ik proef nauwkeuriger wat mij aangrijpt en werk dit thematischer uit. De tekeningen die hier uit voortkomen, staan duidelijk aan de basis van verder werk, vooral audio-visuele kunst. Deze tekeningen zijn veelal in inkt uitgevoerd. Dit werk staat hier meteen onder. Het is chronologisch geordend, via de onderstaande pagina's kunt u rechtstreeks door klikken.


Tekeningenserie ZieZeVliegen


Tekeningenserie Terra Incognita (Hic sunt dracones)


Tekeningenserie GameScape


Tekeningenserie NightVision
(zie ook: Video NightVision)


Tekeningenserie Fragments


Tekeningenserie PicturePoster

 
Tekeningen van voor 2004
p01 p02 p03 p04 p05 p06 p07 p08 p09 p10
p11

Het meeste werk op deze site is te koop, neem contact op voor nadere informatie.

home tekenlog schilderijen ruimtelijk werk grafiek reprocitaat kunst kolom video/ audio fotografie tekeningen
contact