Workshops

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wij leveren maatwerk. Een workshop of cursus begint altijd met het bespreken van u wensen. Studio34 levert dan ook geen kant en klaar cursuspakket. Om de gedachten te bepalen geven we hierna een vijftal voorbeelden waaraan u kunt denken wanneer u ons inschakelt. Nogmaals alles wordt opmaat en in overeenstemming met uw wensen gemaakt.Via Studio34 kunt u workshops van een enkele uur tot een complete jaarcursus beeldend werken van 40 weken volgen.

  Workshops.
U kunt bij ons terecht voor een workshop van een dag of dagdeel wanneer u wilt kennismaken met een bepaalde techniek of materiaal, tekenen, schilderen, boetseren u mag het zeggen. Wat dacht u van een inspirerende workshop landschap schilderen.
  Cursussen – kort –
Wilt u intensiever met een bepaalde techniek kennismaken dan kan dit via een cursus van 5 à 10 dagdelen. Via deze cursus krijgt u inzicht in de basisvaardigheden die bij het tekenen en schilderen een rol spelen.
  Cursussen – lang –
Kiest u voor een benadering vanuit de inhoud dan is de cursus beeldend werken aan te bevelen. In 20 à 40 dagdelen zullen alle aspecten die bij het creëren van beeldend werk een rolspelen aanbod komen.

Dit traject is ook heel geschikt voor scholieren die zich willen voorbereiden op het toelatingsexamen van een beeldende kunstopleiding.
  Open Atelier.
Een keer per maand kunt u bij Studio34 terecht voor een open atelier. U werkt zelfstandig, maar heeft behoefte aan feedback en begeleiding op punten waarin u zich verder wilt ontwikkelen. U wordt gestimuleerd uw sterke punten verder te ontwikkelen en uitgedaagd nieuwe mogelijkheden te ontdekken.
  Excursies.
Bij Studio34 kunt u ook terecht voor een kunsthistorische of kunstbeschouwelijke rondleiding langs musea of exposities voor hedendaagse of oude kunst.

Wilt u met een groep een bepaalde tentoonstelling bezoeken, wij regelen dit graag voor u.